Tandsmykker

NYHED - Nu kan du igen få påsat tandsmykker !

Et tandsmykke giver fokus på dit flotte smil. Smykket påsættes som ved tandlægen. Det vil sige at smykket sættes på den intakte tand med et plast materiale. Da der ikke slibes på tanden, er der derfor ingen beskadigelse af den. Behandlingen udføres af uddannet tandklinikassistent med 17 års erfaring. Tandsmykket holder typisk mange måneder og i de fleste tilfælde flere år. Smykket er en smuk skinnende Swarovski sten, og jeg har flere farver du kan vælge imellem. Du kan vælge et enkelt smykke, eller du kan lade fantasien råde og få flere smykker på en eller flere tænder.

Om behandlingen: Tanden afrenses, der påføres primer samt plast, og smykket påsættes. Efterfølgende hærdes med lys. Der må ikke spises før en time efter behandlingen.

 

Priser

Tandsmykke 1 stk. Kr. 495,-

Tandsmykke  2 stk. Kr. 695,-  Få 2 stk. tandsmykker på en eller flere tænder.

Tandsmykke  3-4 stk. Kr. 895,- Her får du tandsmykkerne placeret efter eget ønske, på en eller flere tænder.

Ønskes der flere end 4 smykker, er prisen kr. 150,- pr. ekstra smykke. 

Kom 2 personer og få 1 tandsmykke hver Kr. 800,-

 

Book tid

Du kan ønske en tid via kontakt formularen lige HER, eller ved at kontakte New Looks på tlf. 20702525. Du er også velkommen til at kontakte New Looks på mail: info@newlooks.dk. Efter jeg har modtaget din besked, vil jeg snarest vende tilbage så vi kan aftale en tid. Hvis noget kommer i vejen er det er vigtigt du melder afbud i god tid og senest dagen før. Så jeg ikke venter forgæves, og en anden kunde kunne have fået tiden.

 

Behandlingen foregår i private omgivelser i Vejgaard på Grundtvigsvej 4, og der er parkering lige udenfor døren. Jeg modtager kontanter eller forud betaling via bankoverførsel på Regnr: 8117 Kontonr: 4346402. 

Vi ses!