Om New Looks

 

Velkommen i New Looks 

Hos New Looks har jeg valgt at specialisere mig indenfor lækre niche produkter. Produkter af stor kvalitet og produkter der virker, indenfor skønhed, pleje og velvære. Ren forkælelse til dig selv, eller dejlige gaver til en du holder af.

Jeg forhandler de pragtfulde og eksklusive cremer fra Dalan d'Olive, med den skønne plejende olivenolie fra det solrige Tyrkiet. Du finder også BE YOU tandpasta fra Curaprox, Frisk, farverig, nænsom – en revolution inden for din tand- og mundsundhed. Derudover har jeg et stort udvalg af dejlige plejende produkter og ren velvære til både hud, hænder og fødder, fra leverandører som BCL Spa Danmark, Instalash, Minetan, b tan, Curaprox, Dalan dÓlive, Crazy Rumors, Malibu, Burt's Bees, CND, VOESH.

Tjek også altid kategorien LAGER SALG og find masser af attraktive tilbud på udgåede produkter fra tidligere sortiment. 

 

Du er altid velkommen til at kontakte New Looks på telefon, e-mail eller via kontakt formularen, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. 

 

Udover webshoppen tilbyder jeg påsætning af tandsmykker i private omgivelser i Vejgaard. Jeg er uddannet tandklinikassistent og har over 17 års erfaring i faget. Mit job som klinikassistent har kvalificeret og inspireret mig til at påsætte super søde tandsmykker, der giver fokus på dit flotte smil. I New Looks er du altid i 100% trygge og kyndige hænder, med en garanti for en korrekt og faglig behandling. Læs mere om tandsmykker HER.