Pleje - Hænder & Fødder

VOESH Velvet Luxe bodylotion

Den nye Velvet Luxe bodylotion er fyldt med antioxidanter, der forhindrer hudskader og hjælper med at forbedre hudens elasticitet. Hold huden frisk og får den til at føles ungdommelig! VOESH Velvet Luxe er en vegansk hånd- og bodylotion-samling lavet med organisk jomfru olivenolie, avocado-olie og naturlige ekstrakter for at levere intens fugtighed i en ikke-fedtet formel, hvilket efterlader huden blød og lækker.

VOESH Velvet Luxe Bodylotion 500ml 

Fåes i 3 lækre dufte :

Green tea (Vnr. 401) 

Jasmin   (Vnr. 402)

Lavendel  (Vnr. 403)

Kr. 195,- 

VOESH PEDI IN A BOX, 4 STEP

Den reneste og mest hygiejniske spa pedicure løsning. Beriget med lækre veganske ingredienser til at give dine fødder den næring, som de har brug for. Med skønne diskrete dufte som giver en ekstra god oplevelse. Ren selvforkælelse!

PEDI IN A BOX - 4 trins Pedicure sæt (Vnr. 404)
Vælg mellem mange lækre dufte:
Mango Delight, Ocean refresh, Cucumber fresh, Euculyptus energi boost, Lemon, Tangerine twist, Jasmine Soothe, Green tea, Raspberry Sorbet, Guld glimmer, Unicorn glimmer, Charcoal power detox, Olive sensation, Mint mimosa, Caffe Macchiato, Hemp Relax, Vitamin Recharge, Lavendel Relieve

Kr. 60,-

VOESH Collagen SOCKS (Vnr. 405)

Dybdevirkende og fugtgivende fodmaske. De er beriget med en emulsion af Collagen og Argan Oil. Emulsionen trænger nemt ind i huden og øger huden markant med fugt.

Kr. 49,-

VOESH Collagen GLOVES (Vnr. 406)

Dybdevirkende og fugtgivende håndmaske. De er beriget med en emulsion af Collagen og Argan Oil. Emulsionen trænger nemt ind i huden og øger huden markant med fugt.

Kr. 49,-


Dead Sea Salt Soak - fodbade salt 85ml.
Fåes i 2 lækre dufte - se nedenfor.

Kr. 69,- 

Mango & Mandarin  (Vnr. 407)

Dybvirkende, fugtberigende og anti-aging:

Mandarin er en antioxidant der hjælper med at nære og beskytte huden, lindre overbelastet hud og fremme hudcelleomsætning og gør huden fugtig og giver et sundere udseende. Mangofrugtekstraktet er en rig naturlig fugtighedscreme, der blødgør og nærer huden.  Efterlader huden glødende, strålende med glans og giver et ungdommelig udseende.

Lavender & Mint (Vnr. 408)

Blødgørende, beroliger og modvirker stress og spændinger, både i krop og sind. Giver en ultimativ aromaterapi oplevelse.

Lavendel er helbredende for huden og sindet, man beroliger bekymringer og rastløshed. Den lindre stress og angst og giver en afslappende oplevelse Du får de bedste betingelser for en stille nats søvn

Mint hjælper med at berolige huden samtidig med at huden styrkes. Derudover har den anti-inflammatoriske egenskaber


Critical Repair creme 

Verdens bedste fodcreme! Øjeblikkelig fugt til tør og revnet hud uden fedtet. Hjælper med at lindre tør kløende hud, samtidig med at den nærer og reparerer hudens fugt barriere. Hjælper med at forhindre revnet hud igen.

Critical Repair creme 87ml. (Vnr. 409)

Kr. 80,-

Critical Repair creme 200ml. (Vnr. 410)

Kr. 175,-


Pimpsten (Vnr. 412)

 Pimpsten er en natursten med slibeeffekt, og er den blide løsning, når du ønsker at fjerne hård hud på fødderne. Pimpstenen forebygger samtidig dannelse af ny hård hud.
Du kan anvende pimpstenen hver dag. Du kan bruge den i badet, efter et fodbad, samt på tør hud. 

Kr. 39,-