Diverse produkter

AromaStick  Kr. 25,- SPAR kr. 15,- 

Twist + Snus = Aromaterapi

Ideen bag AromaStick er enkel. Her får du naturens økologiske kræfter, i en lille lækker pakke, du kan have med dig lige i lommen eller tasken. 
Anvendelse: Bevæg aromasticken fra side til side, 1-3 cm under næsen. Den kan anvendes mellem 5 -15 gange om dagen. Holder optil ca. 6 måneder.

AromaStick - CALM (Vnr. 501)

AromaStick Calm er en harmoniserende blanding, der stimulerer dig til at slappe af, forblive rolig og i kontrol, uanset hvad situationen måtte være.

Kr. 40,- Nu KUN kr. 25,-

AromaStick - BALANCE (Vnr. 502)

Balance er en harmoniserende blanding, der stimulerer dig til at slappe af og give ro i sind og krop. Den hjælper dig med at opretholde din indre balance, når du har aller mest brug for det.

Kr. 40,- Nu KUN kr. 25,-

AromaStick - REFRESH (Vnr. 503)

Refresh opfrisker dine sanser og er ideel at bruge i et tungt indeklima og omgivelser. Eller for at få følelsen af klar kølig luft der virker opfriskende og energigivende. Også genial til den lille vinter forkølelse.
Kr. 40,- Nu KUN kr. 25,-

AromaStick - FOCUS (Vnr. 504)

Focus hjælper dig i situationer hvor der kræves fuld koncentration. Den skærper din opmærksomhed og skaber klarhed i tankerne, og du vil altid være klar til næste opgave.

Kr. 40,- Nu KUN kr. 25,-


SunSpa spray-on solbeskyttelse

Med SunSpa spray-on solcreme bliver det ikke meget nemmere at undgå solens dødkedelige effekter. Solcremen sprayes på og takket være aerosol spraydåsen, behøver cremen ikke, at fordeles med hænderne. Den absorberes hurtigt og den efterlader din hud blød og lækker, helt uden at fedte. SunSpa spray-on findes i SPF 15 + SPF 30. Den er desuden vandfast og uden parabener. SunSpa beskytter mod 97 % af solens UVA og UVB-stråler.

SunSpa SPF15 (Vnr. 505)
SunSpa SPF30 (Vnr. 506)

Kr. 59,-
Køb 2 stk. KUN kr. 100,-


Real Rebel

Den grønne revolutionerende læbestift, der reagerer med din egen PH-værdi, og giver dine din helt egen lyserøde farve, som vil komplimentere din egen hudtone, samtidig plejer den dine læber med masser af fugt. Duften i Real Rebel er fra den Californiske essentiel orange oil, som giver et forfriskende duft boost.
Det er næsten som magi og skal bare opleves. Et MUST-HAVE i tasken!

Real Rebel læbestift (Vnr. 507)

Kr. 129,-


Vedligeholdelse efter Smileffect tandblegning

Vedligehold dine smukke hvide tænder, med den effektive Biorepair Pro White tandspasta, og den skønne Curaprox tandbørste. Eller du kan prøve min nye Be You tandpasta og vælge din favorit smag!

Biorepair Pro White tandpasta (Vnr. 508)

Tandpasta der beskytter og reparerer tandemaljen, og efterlader et tyndt filter, der opfanger de farvestoffer der giver misfarvninger.

Få glattere tænder og forlæng resultatet af din blegning!

Kr. 60,-

CURAPROX tandbørste (Vnr. 509)

Efter mange år på tandlæge klinik, har denne børste altid været favoritten. Både blandt patienter og tandlæger!

Tandbørsterne har ikke nylon hår, men filamenter fremstillet af Curen®. Som er en utrolig blid og fin fiber, der ikke laver børste/ slibe skader på tænder og tandkød.

Kr. 40,-

BE YOU Tandpasta 

All in One tandpasta. Bleger blidt med enzymer, bakteriehæmmende, modvirker isninger, beskytter og styrker emaljen. Fåes med 6 uimodståelige smage!

Jeg anbefaler at børste 1-2 gange dagligt for bedste resultat.

Den fåes i et smart sæt med matchende Curaprox tandbørste, eller du kan købe Be You tandpastaen seperat.
Bemærk den indeholder hele 90ml.

Curaprox tandbørste + Be You tandpasta i sampak (Vnr. 510)

(Vælg smag nedenfor)

Kr. 109,-

Be You All in one tandpasta (Vnr. 511)
90 ml. (Vælg smag nedenfor) 

Kr. 89,-

Challenger - Smag af Gin Tonic + Persimmon.
Candy Lover - Smag af Watermelon.
Daydreamer - Smag af Blackberry + Licroice.
Explorer - Smag af Apple + Aloé.
Pure Happiness - Smag af Peach + Apricot.
Rising Star - Smag af Grapefruit + Bergamot.

Pleje efter Lash Lift og Brow Lift

Collagen Caring Oil er et plejeprodukt som er super nemt og effektivt at bruge efter dit Lash Lift eller Brow Lift. Denne conditioner gør hårene kraftigere, forbedrer hårvæksten, og tilfører masser af pleje og fugt. Plejeolien anbefales til alle der får lavet Lash Lift og Brow Lift. Collagen Caring Oil bruges om aftenen 2-3 gange om ugen. Du kan også bruge den i løbet af dagen, hvis der er behov for det. 

Især ved Brow Lift er det meget vigtigt med efterfølgende pleje.

Collagen Caring Oil - vippe/bryn Conditioner (Vnr. 512)

Kr. 199,-

Magnetic Lash Mascara (Vnr. 513)
Magnetic Lash fra SANTHILEA LONDON er et innovativt system, som består af et 2-trins vippe-extentions system, der giver fyldige, lange øjenvipper med en blød finish og et sofistikeret glamourøst look. Den indeholder Jet black pigmenter, der giver en klassisk sort fløjls-glans. Er med en unik voksbaserede formel, som er skånsom mod vipperne, langtidsholdbar og gør, at den er let at tage af. Magnetic Lash Mascara indeholder desuden hyaluronsyre, der giver fugt og komfort til de sarte øjenvipper. Mascara og pleje i et produkt!
Kr. 249,-