Om

Om New Looks

Jeg hedder Susanne, og jeg er indehaver af New Looks. 

Klinikken er beliggende i flotte lokaler på adressen Danmarksgade 43, i centrum af Aalborg.

Her får du skønheds behandlinger af negle, hænder og ansigt samt masser af forkælelse og byens bedste service.

Jeg er uddannet CND™ negletekniker i 2009, samt certificeret i SHELLAC® behandlinger og SPA manicure/pedicure. New Looks bruger udelukkende negle produkter fra branchens førende leverandør, CND. 

Jeg er uddannet kosmetisk akupunktør og arbejder nu som kosmetolog. Jeg er uddannet og certificeret behandler af Kalahari™ produkt serien, og udfører lækre og meget effektive ansigtsbehandlinger. Jeg er med på den store De-AGE bølge! Hele spektret omkring ældning af huden, og de muligheder vi har for at afhjælpe rynker og linier, fascinerer mig meget. Jeg har den unikke Lumi8 LED lys terapi i klinikken. Lysterapien er genial til at booste mine effektive ansigtsbehandlinger med. 

Jeg er desuden uddannet Brow stylist fra Soph Lash & Brow Studio, så du kan få stylet dine bryn med voks/pincet, samt evt. farvet både bryn og vipper. Få også et smukt Lash Lift af dine vipper, eller et Brow Lift til dine bryn.

Jeg har i mange år arbejdet som tandklinikassistent, hvor mit job har kvalificeret og inspireret mig til at påsætte super søde tandsmykker, der giver fokus på dit flotte smil. Derudover er jeg certificeret til at udføre kosmetisk tandblegning, og har 15 års erfaring med denne behandling. Jeg anvender det profesionelle mærke Smileffect®.

I New Looks er du derfor altid i trygge og kyndige hænder, med behandlinger i et professionelt, afslappet og hyggeligt miljø.

Du kan gå herfra og føle dig afslappet, forkælet og skøn fra top til tå!Anmeldelser

Vil du gerne vide hvad andre kunder synes om New Looks ?

Læs her og anmeld eventuelt også dit eget besøg.

5 stjerner på Trustpilot - Læs anmeldelser her.