Diverse produkter

SunSpa spray-on solbeskyttelse

Med SunSpa spray-on solcreme bliver det ikke meget nemmere at undgå solens dødkedelige effekter. Solcremen sprayes på og takket være aerosol spraydåsen, behøver cremen ikke, at fordeles med hænderne. Den absorberes hurtigt og den efterlader din hud blød og lækker, helt uden at fedte. SunSpa spray-on findes i SPF 15 + SPF 30. Den er desuden vandfast og uden parabener. SunSpa beskytter mod 97 % af solens UVA og UVB-stråler.

SunSpa SPF15 (Vnr. 401)
SunSpa SPF30 (Vnr. 402)

Kr. 59,-
Køb 2 stk. KUN kr. 100,-


Real Rebel

Den grønne revolutionerende læbestift, der reagerer med din egen PH-værdi, og giver dine din helt egen lyserøde farve, som vil komplimentere din egen hudtone, Samtidig plejer den dine læber med masser af fugt. Duften i Real Rebel er fra den Californiske essentiel orange oil, som giver et forfriskende duft boost.
Det er næsten som magi og skal bare opleves. Et MUST-HAVE i tasken!

Real Rebel læbestift (Vnr. 403)

Kr. 129,-


VOESH PEDI IN A BOX, 4 STEP

Den reneste og mest hygiejniske spa pedicure løsning. Beriget med lækre veganske ingredienser til at give dine fødder den næring, som de har brug for. Med skønne diskrete dufte som giver en ekstra god oplevelse. Ren selvforkælelse!

PEDI IN A BOX - 4 trins Pedicure sæt (Vnr. 404)
Spørg for aktuelle dufte....

Kr. 60,-

VOESH Collagen SOCKS (Vnr. 405)

Dybdevirkende og fugtgivende fodmaske. De er beriget med en emulsion af Collagen og Argan Oil. Emulsionen trænger nemt ind i huden og øger huden markant med fugt.

Kr. 49,-

VOESH Collagen GLOVES (Vnr. 406)

Dybdevirkende og fugtgivende håndmaske. De er beriget med en emulsion af Collagen og Argan Oil. Emulsionen trænger nemt ind i huden og øger huden markant med fugt.

Kr. 49,-

Critical Repair creme 

Verdens bedste fodcreme! Øjeblikkelig fugt til tør og revnet hud uden fedtet. Hjælper med at lindre tør kløende hud, samtidig med at den nærer og reparerer hudens fugt barriere. Hjælper med at forhindre revnet hud igen.

Critical Repair creme 87ml. (Vnr. 407)

Kr. 80,-

Critical Repair creme 200ml. (Vnr. 408)

Kr. 175,-

Fodfil - der holder for evigt! (Vnr. 409)
Kvalitets fodfil af stainless steel til pedicure behandlinger med en grov og medium side. Fjerner nemt hård og tør hud på hæle. Kan anvendes på både våd eller tør hud.

Kr. 129,-


Smileffect tandblegning

Vedligehold dine smukke hvide tænder, med den effektive Biorepair Pro White tandspasta.

Biorepair Pro White tandpasta (Vnr. 410)

Tandpasta der beskytter og reparerer tandemaljen, og efterlader et tyndt filter, der opfanger de farvestoffer der giver misfarvninger.

Få glattere tænder og forlæng resultatet af din blegning!

Kr. 60,-


Vølve

Rene økologiske skønhedsprodukter, baseret på nordiske planteekstrakter, som er udvundet for deres aktive og helende egenskaber. Håndrørte og uden skadelig kemi.

Vølve Ansigts maske NO. 1 (Vnr. 411)

Opstrammende og regenerende lermaske, der er særligt udviklet til moden hud.

Ansigtsmasken består af en lyserød mineral-ler (kaolin), der er kendt for sit høje indhold af silika, samt en special udviklet olieblanding, der fjerner urenheder og modvirker fine linjer og pigmentpletter.

Masken skal blandes op med vand inden brug.

Masken består af økologiske ingredienser og er 100% vegansk. Velegnet til tør og sart hud.

Kr. 165,-
Til ca. 10-12 behandlinger

Vølve Ansigts maske NO. 2 (Vnr. 412)

Special udviklet til kombineret/uren hud.

Det grønne ler fjerner urenheder og eksfolierer let. Den særlige kombination af helende olier bakteriebehandler urenheder, forhindrer ardannelse, reducerer rødme og balancerer huden.

Masken skal blandes op med vand inden brug.

Består af økologiske produkter og er 100& vegansk.

Kr. 165,-
Til ca. 10-12 behandlinger

Ansigts olie NO. 1 m. Havtorn & Hyben. (Vnr. 413)

Fugtgivende og opstrammende ansigtsolie der opretholder hudens struktur, modvirker rynker og giver en sund udstråling.

Ansigtsolien er rig på vitaminer og antioxidanter, der fremmer dannelsen af nye hudceller. Havtorn indeholder bl.a. vitamin A og vitamin E samt umættede fedtsyrer Omega 7, som er nødvendige for at huden bevarer fugten og smidigheden. Hybenskal har et højt indhold af vitamin C, og er kendt for at læge og pleje huden, udglatte rynker samt reducere alderdomspletter og ar.

Brug ansigtsolien som ansigtscreme eller serum.

Hudtype: Tør og sart hud, samt moden hud. 

Kr. 220,- (30ml.)


Care by Alexandra Cecilie

Dansk produceret hudpleje serie. Med økologi og bæredygtighed i højsædet. Enkle produkter og stor gennemsigtighed. Til dig der vil have få men effektive produkter, med stor anvendelighed.

Care Lavender Cleansing gel 250ml. (Vnr. 414)

Indeholder aktive ingredienser såsom papayaenzymer og agurkeekstrakt, der effektivt renser huden for makeup og evt. skidt og snavs. Forbedrer optag af fugt og næring i dine øvrige produkter. Få ren hud med flot udstråling!

Kr. 195,-

Care Lavender Lotion 250ml. (Vnr. 415)

Indeholder E-vitamin og kokosolie der begge virker som et naturligt solfilter på huden. Produktet indeholder aktive ingredienser såsom sheabutter, olivenolie og solsikkeolie der giver fugt og næring til huden. Let i konsistensen og trænger hurtigt ind uden at fedte.

Kan anvendes på både ansigt og krop.

Kr. 275,-
Bemærk du får 250ml.

Care hydrating boost 30ml. (Vnr. 416)

Indeholder aktive ingredienser så som hyleronsyre, sesamolie, mandarinolie og agurkesaft der er med til at berolige huden, og opretholde den naturlige fugtbalance.

Anvend som serum, kurprodukt, natpleje produkt, maske.

Kr. 225,-