Lash Lift

Velrettede og farvede bryn kan gøre en kæmpe forskel for dit ansigt. Vi finder sammen den bedste form og farve til dine bryn, så brynene passer til dit ansigt,. Hos New Looks kan vi blande farverne for at finde den rette farve til lige netop dig. Få også farvet dine vipper. Så har du altid flotte mørke vipper, og skal ikke tænke på mascara. 

Jeg anvender den lækre veganske voks Cristalline - Hypoallergenic fra Cirépil til bryn styling, samt farver fra Refectocil. 

Du kan også vælge et Lash Lift (Permanent vippe buk) og få smukke naturligt buede vipper. Lash Lift er til dig som foretrækker en naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og til dig, som ønsker at give dine vipper mere volumen og samtidig ønsker et smukt løft som holder i op til 8-10 uger. Et Lash lift hos New Looks laves både med eller uden farvning af vipperne. 

Jeg tilbyder også Brow Lift også kaldet Brow Lamination. Her laves et løft til brynet. Få de brynhår, som vokser i flere retninger, stritter eller som er nedadgående, i en mere ensartet og opadgående retning. Looket 'brushed up brows' er et super populært look. En behandling, som får brynet til at fremstå fyldigere, med et løftet look til øjnene. Et Brow Lift gør det også langt nemmere at style brynene efterføgende. Holder optil 4-6 uger.

Du kan med fordel kombinere et Lash Lift og Brow Lift.

Her ses kunder efter Eyelash lift og farvning af vipper, samt Brow Lift.

Se de forskellige behandlinger og priser her.


5 stjerner på Trustpilot - Læs anmeldelser her.