FAQ

Hvordan virker det ?

SmileZERO® gel indeholder et aktivt blegemiddel, der aktiveres af LED lys, og nedbryder de farvede molekyler på tænderne. Blegemidlet trænger ind i tandoverfladen,og reagerer med den misfarvede tandemalje. Denne gel reagerer KUN på tandoverfladen, så tandkødet og tandemaljen ikke angribes.

Hvorfor bliver tænderne misfarvede ?

Det er der mange årsager til. Det afhænger blandt andet af farveholdige fødevarer såsom cola, te, kaffe, vin og tobak. Selv i barndommen kan indtag af antibiotika være ansvarlig for, at ens tænder bliver mere gullige. Ikke at forglemme, så har alder også en vigtig faktor. Men man er aldrig for gammel til, at få en tandblegning så længe man opfylder nogle ganske få kriterier.

Hvornår bør jeg ikke få en tandblegning ? 

SmileZERO® gelen har ingen bivirkninger. Dog må gravide og ammende kvinder samt patienter i kemoterapi ikke behandles. Der må kun behandles på raske tænder. Ved huller i tænderne og tandsten skal behandlingen hos egen tandlæge afsluttes først. Det anbefales også at du har fået en tandrensning indenfor ca. 6 måneder før blegning. Hvis man har mange syre skader på sine tænder, efter flere års overdrevet sodavands forbrug, vil behandlingen desværre ikke have den store effekt, da emaljen er skadet. En Smileffect® tandblegning er altid kun til almindelige sunde og raske tænder.

Du skal være 18 år. Hvis du er 17 år, kan der bleges hvis en forælder er med.

Er der tænder der er lettere at blege end andre ?

Som regel er gule tænder lettere at lysne. Jo mere grå tænderne er i nuancen, jo vanskeligere er de at blege. Du kan altid kun komme tilbage til din egen oprindelige tandfarve - før misfarvningerne, og altså ikke få et kridhvidt "Hollywood smil". Dertil kræves stærkere metoder som f.eks. påsætning af porcelænsfacader, kroner og plastfyldinger, da hverken klinikker eller tandlæger kan blege farven på dine tænder mere end den oprindelige tandfarve uden at skade emaljen. Hvis man har mange syre skader på sine tænder, efter flere års overdrevet sodavands forbrug, vil behandlingen desværre ikke have den store effekt, da emaljen er skadet. En Smileffect® tandblegning er altid kun til almindelige sunde og raske tænder.

VIGTIGT - Hvad med bagefter ?

Der er en eftervirkning på en time efter tandblegningen. I denne tid må man hverken spise, drikke eller ryge. Farveholdige mad- og drikkevarer, samt rygning bør undgås i 48 timer efter behandlingen. MEN du kan slippe udenom de 48 timer, ved at tilvælge en Nanoseal behandling, så du kan spise, drikke uden at skulle tage de store hensyn, samt ryge allerede efter 2 timer. Nanoseal er en forsegling af tænderne, der beskytter imod nye misfarvninger de første dage efter tandblegningen.

Hvor længe holder behandlingen ?

Blegningen holder op til ca. 1 år. Dette er meget afhængigt af tandpleje og forbrugsvaner. Behandlingen kan vedligeholdes med ny blegning hver 3. til 6. måned, eller ved behov. Dit resultat bevares længere med whitening tandpastaer. De forhandles i klinikken.

Er det farligt eller skadeligt ?

Nej, der er ingen smerte og ingen bivirkninger, og der er ingen skade på emalje eller tandkød.

SmileZERO® 0,1% gel overholder de regler og bestemmelserne der er fastsat af EU i marts 2010. Disse indbefatter en maksimal koncentration på 0,1% hydrogenperoxid (brintoverilte). Højere værdier for kosmetisk tandblegning er forbudt i EU. Virkemidlet i SmileZERO® gel er carbamidperoxid, som gennem en kemisk proces omdannes til en mild hydrogenperoxid (brintoverilte). SmileZERO® gel indeholder IKKE natriumchlorit som findes i mange hjemmeblegesæt. I disse hjemmesæt er virkemidlet chlor.


5 stjerner på Trustpilot - Læs anmeldelser her.