De-age - LED lysterapi

De-age LED lysterapi – Lumi8

Optimerer selve “fabrikken” i huden, frem for kun at male facaden !

Minimerer rynker og linier, opstrammer og giver en smuk glød i kinderne. Den eneste Lumi8 i Jylland, importeret fra USA - med enestående laser LED teknologi, der konverterer lys energi til celleenergi - og minimerer hudens ældning.

Genial i kombination med ansigtsbehandling !

Lumi8's intense LED Light Facial System, tilbyder behandlinger med variabel laser LED. Med umiddelbare, dokumenterede resultater og en ultimativ beroligende og afslappende oplevelse. Rødt, gult og infrarødt laser LED lys i den rigtige kombination arbejder målrettet med at styrke og øge blodcirkulationen og cellefornyelsen i ansigtet og giver en ensartet, strålende og kernesund glød. Lumi8 stimulerer fibroblasterne og dermed kollagendannelsen i huden, samt afgifter huden. 

  •  Giver glød og liv i huden
  •  Opstrammer let løs hud og reducerer fine rynker.
  •  Dybderenser og detoxer din hud. Effektiv mod poser og misfarvning under øjnene. 
  •  Gavner ubalancer i huden. 
  •  Øger kollagen produktionen

Om behandlingen: Varighed ca. 45 min.

  • Rens/make up fjernes
  • Enzym-peeling.
  • Lumi8 Lys behandling 20 min.
  • Geko Shape opstrammende dagcreme.
Jeg anbefaler fra 5-10 behandlinger for godt resultat. Derefter kan resultatet vedligeholdes ca. hver 2. måned.

Lumi8 - DET TEKNISKE

De-Aging / Collagen Stimulation:

630nm rød LED lys øger collagen produktionen ved at stimulere fibroblast-aktivitet, ny cellulær vækst og celleregenerering. Til reduktion af fine linier og rynker, forbedret hudfarve og elasticitet.

Hudopstramning:

590nm gul LED lys er effektivt til at stramme hudens væv op til ansigtsforyngelse med anti-age-fordele. Photomodulationsprogrammer inkorporerer 590nm gul LED lys med forbedret pulsering og intensitetcyklus. Stimulerer hudens celle-regenerering.

Facial Slankende / Tissue Stramning:

Infrarød (IR) kombineret med 630nm LED og / eller gul LED 590nm lys gennemtrænger de dermale lag. IR med intens LED stimulerer kredsløbssygdomme og metabolisk aktivitet for at øge afgiftning og lymfedrænage. Øget basal metabolisk aktivitet forbruger energi og øger kalorieforbrændingen for ansigtet med slankende og opstrammende virkning. IR LED stimulerer og forbedrer langsigtet collagen-produktionen.

Healing Acceleration:

NASA og medicinske undersøgelser har vist, at 630nm røde LED-lys og infrarøde bølgelængder fremskynder heling af hud og sår.

Se de forskellige behandlinger og priser her.