Spa Manicure

Forkæl dig selv med en skønheds behandling af dine hænder!

Dine hænder bliver dagligt udsat for hårde prøvelser. Vand, sæbe, kemikalier mm. Det slider på hænder og negle. Så en skøn Spa manicure er velfortjent.

Jeg bruger flere lækre Spa Manicure serier. Blandt andet CND Almond Spa Manicure serien. Der er en effektiv og professionel manicure-serie. Udviklet til at tilføre fugtighed og exfoliere. Med mineralsalte, sød mandelolie, jojobaolie og E-vitamin. Ingredienser som normalt kun findes i ansigts plejeserier, og som CND udbyder til hænder og arme. Neglebånd fjernes, og neglene files i facon og poleres. Dernæst får du et skønt sæbebad, en scrub, en lækker og fugtgivende maske samt håndmassage. Jeg afslutter med olie og skøn håndcreme. 

Du går herfra med en dejlig fornemmelse af smukke og velplejede hænder - ren selvforkælelse!

Spa Pedicure

Husk også at forkæl dine fødder med en rigtig skønheds behandling!
Jeg bruger flere lækre Spa Pedicure serier. Blandt andet Bright Citron serien fra CND. Der genopretter hudens udstråling med en botanisk blanding af fugtgivende honning og rensende kafir lime. De nærende formler lysner huden, mens en mousserende byge af pink grapefrugt og varm ravduft puster nyt liv til sanserne.
Du starter med et afslappende fodbad, mens du tilbydes lækre forfriskninger. Jeg ordner neglebånd og filer tånegle, samt evt. let filning af hård hud. Behandlingen indeholder også en skøn scrub, maske, fod/læg massage, samt afsluttende neglepleje og fodcreme. En times selvforkælelse. I kan også komme 2 sammen og dele hyggen. Slappe af og bare blive forkælet... Måske med lidt bobler?
Bemærk - Døjer du med udpræget hård hud, nedgroede negle, ligtorne mm. anbefaler jeg en autoriseret fodterapeut. 


Se de forskellige behandlinger og priser her.

5 stjerner på Trustpilot - Læs anmeldelser her.