Bryn & Vipper

Bryn styling med velrettede og farvede bryn kan gøre en kæmpe forskel for dit ansigt. Vi finder sammen den bedste form og farve til dine bryn, så brynene passer til dig. Hos New Looks kan vi blande farverne for at finde den rette farve til lige netop dig. Få også farvet dine vipper. Dermed har du altid flotte mørke vipper, og skal ikke tænke på mascara.

Jeg anvender den lækre veganske voks Cristalline - Hypoallergenic fra Cirépil til bryn styling, samt farver fra Refectocil. 

Du kan også vælge et Lash Lift (Permanent vippe buk) og få smukke naturligt buede vipper. Lash Lift er til dig som foretrækker en naturlig måde at få dine vipper til at syne længere, og til dig som ønsker at give dine vipper mere volumen og samtidig ønsker et smukt løft som holder i op til 8-10 uger. Et Lash lift hos New Looks laves både med eller uden farvning af vipperne.

Jeg tilbyder også Brow Lift/Brow Lamination. Få de brynhår, som vokser i flere retninger, stritter eller som er nedadgående, i en mere ensartet og opadgående retning. Looket 'brushed up brows' er et super populært look og er en behandling, som får brynet til at fremstå fyldigere, med et løftet look til øjnene. Et Brow Lift gør det også langt nemmere at style brynene efterfølgende. Holder 4-6 uger.


HUSK ved Lash Lift og Brow Lift at køb pleje produkt med hjem. Collagen Caring oil beskytter og plejer dine vipper og bryn og giver dig maksimalt udnytte af din behandling.
Collagen Caring oil kr. 199,- 

Du kan med fordel kombinere et Lash Lift og Brow Lift. Få begge dele til KUN kr. 775,-

Brow Lift/Brow Lamination

Få de brynhår der vokser i flere retninger, stritter eller som er nedadgående, i en mere ensartet og opadgående retning.
Gør styling af brynene nemmere efterfølgende. Brow Lift giver brynet et smukt løft, da hårene vil være mere opadgående, hvilket også åbner øjnene mere op.  Til dig der har fyldige/delvis fyldige bryn i forvejen
Hvis du vælger et Brow Lift med farvning af brynene, vil du opnå det optimale look for dine bryn.
Inkl. retning m. voks/pincet, og farvning kan tilvælges.
VIGTIGT: Husk Collagen Caring oil til din aftercare. Dine bryn kræver pleje efterfølgende. Kr. 199,-

Lash Lift (Vippebuk)

Få smukke naturligt buede vipper. Lash Lift er til dig som fortrækker en naturlig måde at få dine vipper til at syne længere, og med mere volumen. Og samtidig ønsker et smukt løft som holder i op til 8-10 uger. Det forvandler både de helt korte, som lange vipper og giver det lækreste look.
Et Lash lift hos New Looks laves både med eller uden farvning af vipperne. 
HUSK aftercare! Collagen Caring oil kr. 199,- Giver pleje, fugt og styrke til dine bryn og vipper.

Se de forskellige behandlinger og priser her.


5 stjerner på Trustpilot - Læs anmeldelser her.