For KUN kr. 100,- kan du tilkøbe Lysterapi til din ansigtsbehandling. HUSK at booke dette under tilkøb, så der er tid til behandlingen.

Ansigtsbehandlinger

En lækker ansigtsbehandling giver velvære.

Jeg anvender udelukkende Kalahari™ produkter i mine hudpleje behandlinger - Kalahari Lifestyle er et originalt brand der kombinerer den nyeste viden om avanceret hudplejeteknologi med autentiske, afrikanske opskrifter fra ørkenens indfødte folk.

Produkterne genopbygger, nærer og beskytter din hud. De udglatter fine linier, efterlader huden glat, strålende og ultra rig på fugt og næring.


Vælg mellem 4 skønne behandlinger:

  • Kalahari™ Vitamin C De-age
  • Kalahari™ Relax
  • Kalahari™ Fugt Boost
  • Kalahari™ Syre + Vitamin C KOMBI

Kalahari™ Fugt Boost

Fugt ansigtsbehandling til den tørre hud. Er rig på Jojoba olie, Shea butter og Rasmarin olie, der tilsammen booster hudens fugtbalance og genopbyggger hudens egen barriere. Det ultimative fugt boost, der giver liv og glød til den tørre hud.

Perfekt behandling til at starte et forløb op med. Genopbyg huden og dens barriere, før der behandles og forebygges!

Pris Kr. 495,-

Kalahari™ Vitamin C De-age

Opstrammende og foryngende de-age behandling, der stimulerer kollagen produktionen og giver huden liv og glød igen. Reducerer store porer, er antioxiderende, med en genopbyggende og nærende effekt. Et energi BOOST til alle hudtyper!
Ved køb af en valgfri serum efter behandling, medfølger en C vitamin ampul, til vedligehold/øgning af resultat.

Pris Kr. 550,-

Kalahari™ Syre + Vitamin C KOMBI

Glykolsyre kombineres med Vitamin C. Eksfolierende De-age behandling. Øger cellefornyelsen, eksfolierer i dybden og forfiner hudens struktur. Stimulerer kollagen produktionen og giver huden liv og glød igen. Er synligt opstrammende og foryngende. Giver reduktion af store porer, er antioxiderende, med en genopbyggende og nærende effekt.

Pris Kr. 595,-

Kalahari™ Relax

Denne behandling er for dig der bare vil forkæles! Du får først rens og eksfoliering af huden. Derefter en afslappende ansigts massage, og en lækker maske tilpasset til din hud. Mens masken virker får du en let hånd massage. Afsluttende får du 20 min. med effektiv beroligende lysterapi. En time og 15 min. med ren afslapning og forkælelse...

Pris Kr. 595,-

Alle behandlinger kan med fordel laves som kurforløb - og jeg anbefaler generelt mellem 3-5 behandlinger med ca. 1 uges mellemrum. Derefter går man over på vedligeholdelse af resultaterne, hvor jeg anbefaler en behandling ca. hver 6-8 uge. Du kan mixe dit kurforløb med forskellige behandlinger - vi designer sammen forløbet til dig og din huds behov. 

I forlængelse af din ansigtsbehandling, kan du booste effekten med 20 min. lysterapi med anti-age LED laser lysterapi. KUN kr. 100,- Husk at book under tilkøb, så der er afsat tid til det.

Her ses FØR/EFTER billeder efter kun 1 Kalahari Vitamin C behandling.

Nedefor ses FØR/EFTER billeder på et kurforløb på 5 behandlinger. 4 Vitamin C behandlinger og 1 Honeybush Fugt Boost - alle kombineret med lysterapi.

Se de forskellige behandlinger og priser her.

5 stjerner på Trustpilot - Læs anmeldelser her.