Nyheder & Tilbud

Tilbud

Book Kalahari Vitamin C De-age behandling og få GRATIS lysterapi med! KUN kr. 550,-

Det er en super lækker opstrammende ansigtsbehandling.
Vitamin C fra Baobab træet i Afrika, 100 % naturlig og en super kraftfuld antioxidant. Med anti-age effekt, der lysner trist, mat hud og stimulerer kollagenproduktionen. Den giver dig øjeblikkelig opstramning og forbedrer din huds elasticitet.

I resten af september får du oveni din Vitamin C behandling 20 min. lysterapi med, ganske gratis. Rødt, gult og infrarødt laser LED lys i den rigtige kombination arbejder målrettet med at styrke og øge blodcirkulationen og cellefornyelsen i ansigtet. Kort sagt, så optimerer min Lumi LED lysterapi selve “fabrikken” i huden, og giver hudens celler de bedste arbejds vilkår. REN afslapning, især i den mørke tid vi går i møde.

 
Vigtigt: Book under fanen tilbud. Hvor lysterapien er indregnet i den samlede behandlings tid.
Gælder KUN i september...


Nyheder

Smileffect® Tandblegning

Nu tilbyder New Looks tandblegning i klinikken.

Drømmer du om et hvidere og flottere smil, er en skånsom og professionel tandblegning måske løsningen for dig.
Pris kr. 995,- 
Læs mere under behandlinger.


IBX System - negle kur til tørre og skadede negle.

IBX SYSTEM er en behandling, der giver ekstra styrke til naturneglen. Systemet består af 2 produkter IBX REPAIR og IBX STRENGTHEN.

IBX REPAIR reparerer øjeblikkeligt synligt skadede naturnegle, da den virker som velcro mellem neglens ødelagte lag. 

IBX STRENGTHEN trænger ned i naturneglen og giver styrke til naturneglen ved at hærde imellem neglens øverste keratin molekyler. 

Efter behandlingen ligger der ikke noget synligt produkt på neglene. Da produkterne trænger ned i og hærdes inde i neglen, ikke ovenpå. Behandlingen kan gentages efter behov. Ved meget skadede negle kan behandlingen gentages 1 gang om ugen i f.eks. 4 uger.

Behandlingen er også perfekt til SHELLAC kunder, for pleje og styrke til naturneglen. Som tilkøb til SHELLAC er prisen kun kr. 145,-

IBX™ Boost Forstærkning

IBX let, klar gel forstærkning af naturneglen. Til dig der ønsker mere styrke, men samtidig en enkel, diskret forstærkning og ikke har ønske om gelénegle.
IBX Boost forstærkningen kan bookes alene eller lægges ovenpå IBX Repair & Strengthen.