Nyheder & Tilbud

NYHED i New Looks!
Køb nu de lækre og effektive produkter fra Sanzi Beauty.
Vippe vækst serum kr. 590,-
Vippe og bryn Conditioner kr 320,-


VIP Service til Kalahari kunderne! 
Løbet tør for dagcreme og svært at nå forbi New Looks?? Så fortvivl ikke. Hvis du køber minimum 2 produkter, så sender jeg dem fragtfrit til dig. Køber du 3 produkter eller flere, får du oveni købet 10% rabat på hele ordren! 
Skriv en mail med ordren, så ordner vi betaling på mobilepay, og varerne sendes derefter snarest.... Du kan læse om alle de skønne Kalahari produkter, samt se priser, under fanen SALGS VARER. Bliver du også fristet af andre varer, måske en lækker Sanzi vippe serum? Så er du meget velkommen til at bestille dem med også :-)
(Bemærk: Minimum beløb for levering af produkter er, 2 stk Kalahari produkter)


Tilbud

Lash Lift Veninde tilbud KUN kr. 700,-

Et Lash Lift er for dig, der ønsker at få det bedste ud af dine øjenvipper og få et lækkert naturligt look. Det vil få dine vipper til at se længere, mere fyldige og smukkere ud. Et Lash Lift løfter og bukker dine vipper skånsomt, og giver dig et smukt resultat i op til 6-8 uger. VIGTIGT - husk at aftage øjen make-up hjemmefra. 
Tag veninden med og få Lash Lift for KUN kr. 700,- inkl. farvning. SPAR kr. 99,- hver!

Normal pris kr. 379,-

(Kr. 449,- inkl. farvning)

Tilbuddet gælder indtil 31/7-19


Nyheder

IBX System - negle kur til tørre og skadede negle.

IBX SYSTEM er en behandling, der giver ekstra styrke til naturneglen. Systemet består af 2 produkter IBX REPAIR og IBX STRENGTHEN.

IBX REPAIR reparerer øjeblikkeligt synligt skadede naturnegle, da den virker som velcro mellem neglens ødelagte lag. 

IBX STRENGTHEN trænger ned i naturneglen og giver styrke til naturneglen ved at hærde imellem neglens øverste keratin molekyler. 

Efter behandlingen ligger der ikke noget synligt produkt på neglene. Da produkterne trænger ned i og hærdes inde i neglen, ikke ovenpå. Behandlingen kan gentages efter behov. Ved meget skadede negle kan behandlingen gentages 1 gang om ugen i f.eks. 4 uger.

Behandlingen er også perfekt til SHELLAC kunder, for pleje og styrke til naturneglen. Som tilkøb til SHELLAC er prisen kun kr. 145,-

IBX™ Boost Forstærkning

IBX let, klar gel forstærkning af naturneglen. Til dig der ønsker mere styrke, men samtidig en enkel, diskret forstærkning og ikke har ønske om gelénegle.
IBX Boost forstærkningen kan bookes alene eller lægges ovenpå IBX Repair & Strengthen.