Diverse produkter

SunSpa spray-on solbeskyttelse

Med SunSpa spray-on solcreme bliver det ikke meget nemmere at undgå solens dødkedelige effekter. Solcremen sprayes på og takket være aerosol spraydåsen, behøver cremen ikke, at fordeles med hænderne. Den absorberes hurtigt og den efterlader din hud blød og lækker, helt uden at fedte. SunSpa spray-on findes i SPF 15 + SPF 30. Den er desuden vandfast og uden parabener. SunSpa beskytter mod 97 % af solens UVA og UVB-stråler.

SunSpa SPF15 (Vnr. 401)
SunSpa SPF30 (Vnr. 402)

Kr. 59,-
Køb 2 stk. KUN kr. 100,-


Real Rebel

Den grønne revolutionerende læbestift, der reagerer med din egen PH-værdi, og giver dine din helt egen lyserøde farve, som vil komplimentere din egen hudtone, Samtidig plejer den dine læber med masser af fugt. Duften i Real Rebel er fra den Californiske essentiel orange oil, som giver et forfriskende duft boost.
Det er næsten som magi og skal bare opleves. Et MUST-HAVE i tasken!

Real Rebel læbestift (Vnr. 403)

Kr. 129,-


VOESH PEDI IN A BOX, 4 STEP

Den reneste og mest hygiejniske spa pedicure løsning. Beriget med lækre veganske ingredienser til at give dine fødder den næring, som de har brug for. Med skønne diskrete dufte som giver en ekstra god oplevelse. Ren selvforkælelse!

PEDI IN A BOX - 4 trins Pedicure sæt (Vnr. 404)
Spørg for aktuelle dufte....

Kr. 60,-

VOESH Collagen SOCKS (Vnr. 405)

Dybdevirkende og fugtgivende fodmaske. De er beriget med en emulsion af Collagen og Argan Oil. Emulsionen trænger nemt ind i huden og øger huden markant med fugt.

Kr. 49,-

VOESH Collagen GLOVES (Vnr. 406)

Dybdevirkende og fugtgivende håndmaske. De er beriget med en emulsion af Collagen og Argan Oil. Emulsionen trænger nemt ind i huden og øger huden markant med fugt.

Kr. 49,-

Critical Repair creme 

Verdens bedste fodcreme! Øjeblikkelig fugt til tør og revnet hud uden fedtet. Hjælper med at lindre tør kløende hud, samtidig med at den nærer og reparerer hudens fugt barriere. Hjælper med at forhindre revnet hud igen.

Critical Repair creme 87ml. (Vnr. 407)

Kr. 80,-

Critical Repair creme 200ml. (Vnr. 408)

Kr. 175,-

Fodfil - der holder for evigt! (Vnr. 409)
Kvalitets fodfil af stainless steel til pedicure behandlinger med en grov og medium side. Fjerner nemt hård og tør hud på hæle. Kan anvendes på både våd eller tør hud.

Kr. 129,-


Smileffect tandblegning

Vedligehold dine smukke hvide tænder med disse effektive produkter.

Fläsh Whitening tandpasta m/flour (Vnr. 409)

Special designet blegende tandpasta til brug efter tandblegning. Indeholder flour og er effektiv mod følsomme tænder.

Kr. 200,-

Smileffect Soft White Foam (Vnr. 410)

Supplement til din tandbørstning, som bevarer dit nye hvide smil i en længere periode.

Kr. 250,-