Tandblegning

Tandblegning

Med Smileffect og smileZERO® gel, får du en kosmetisk tandblegning, der giver dig det smukkeste hvide smil. Et hvidt smil udstråler sundhed, succes og skønhed samt giver selvtillid og en følelse af velvære.

Med tiden får vi alle mørkere tænder, så hvis du ønsker dit flotte hvide smil tilbage anbefales Smileffect tandblegning.

  • En Smileffect behandling sikrer hvide tænder med en farveforskel fra 2 og helt op til 9 toner.
  • Jeg bruger den anerkendte “Smileffect” teknologi, baseret på smileZERO® gel.
  • Jeg er uddannet tand-klinikassistent, og har arbejdet med tandblegning i mange år.
  • Metoden er godkendt og behandlingen er nænsom.
  • Der er ingen smerte og ingen bivirkninger.
  • Behandlingen tager kun 30 min, og der er ingen efterfølgende hjemmebehandling.
  • Efter behandlingen anbefales normal mundhygiejne - børst tænder 2 gange dagligt og brug tandtråd/tandstikker.

Hvordan virker det? 

SmileZERO® gel indeholder et aktivt blegemiddel, der aktiveres af LED lys og nedbryder de farvede molekyler på tænderne. Blegemidlet trænger ind i tandoverfladen og reagerer med den misfarvede tandemalje. Denne gel reagerer på tandoverfladen, hvor tandkødet og tandemaljen ikke angribes.

Hvorfor bliver tænderne misfarvede?

Det er der mange årsager til. Det afhænger blandt andet af farveholdige fødevarer såsom cola, te, kaffe, vin og tobak. Selv i barndommen kan indtag af antibiotika være ansvarlig for, at ens tænder bliver mere gullige. Ikke at forglemme, så har alder også en vigtig faktor. Men man er aldrig for gammel til, at få en tandblegning så længe man opfylder nogle ganske få kriterier.

Hvornår bør jeg ikke få en tandblegning? 

SmileZERO® gelen har ingen bivirkninger. Dog må gravide og ammende kvinder samt patienter i kemoterapi ikke behandles. Der må kun behandles på raske tænder. Ved huller i tænderne og tandsten skal behandlingen hos egen tandlæge afsluttes først. Det anbefales også at du har fået en tandrensning indenfor ca. 6 måneder før blegning. 

Du skal være 18 år. Hvis du er 17 år, kan der bleges hvis en forælder er med.

Er der tænder der er lettere at blege end andre?

Som regel er gule tænder lettere at lysne. Jo mere grå tænderne er i nuancen, jo vanskeligere er de at blege. Du kan altid kun komme tilbage til din egen oprindelige tandfarve - før misfarvningerne, og altså ikke få et "Hollywood smil" ! Der kræves stærkere metoder som fx. påsætning af porcelænsfacader, kroner og plastfyldinger, da hverken klinikker eller tandlæger kan blege farven på dine tænder mere end den oprindelige tandfarve, uden at skade emaljen.

VIGTIGT ! Hvad med bagefter?

Der er en eftervirkning på en time efter tandblegningen. I denne tid må man hverken spise, drikke eller ryge. Farveholdige madvarer og drikkevarer, samt rygning bør undgås i 48 timer efter behandlingen.

Hvor længe holder behandlingen?

Blegningen holder op til ca. 1 år. Dette er meget afhængig af tandpleje og forbrugsvaner. Vores gel på 0,1% overholder bestemmelserne i følge EU Kommissionen/marts 2010. Disse indbefatter en maksimal koncentration på 0,1% hydrogenperoxid (brintoverilte). Højere værdier for kosmetisk tandblegning er forbudt i EU.
Behandlingen kan vedligeholdes med ny blegning hver 3-6 måned, eller ved behov.

Dit resultat bevares længere med Soft White Foam, samt med Flash Whitening tandpasta med flour. 

Begge produkter forhandles i klinikken.

Se de forskellige behandlinger og priser her.