Ansigtsbehandling

For KUN kr. 100,- kan du tilkøbe Lysterapi m. Lumi8 til din ansigtsbehandling. HUSK at booke dette under tilkøb, så der er tid til behandlingen.

Ansigtsbehandlinger

Jeg anvender udelukkende Kalahari™ produkter i mine hudpleje behandlinger - Kalahari Lifestyle er et originalt brand der kombinerer den nyeste viden om avanceret hudplejeteknologi med autentiske, afrikanske opskrifter fra ørkenens indfødte folk.

Produkterne genopbygger, nærer og beskytter din hud. De udglatter fine linier, efterlader huden glat, strålende og ultra rig på fugt og næring.


Vælg mellem 6 skønne behandlinger:

  • Kalahari™ Vitamin C De-age
  • Kalahari™ Alge Fugt & De-age
  • Kalahari™ Relax-Wellness
  • Kalahari™ Honeybush Fugt boost 
  • Kalahari™ Teenager + Lysterapi
  • Kalahari™ Glykolsyre KOMBI med Vitamin C
Se altid den sæson aktuelle ansigts behandling under TILBUD.

NYHED! Kalahari™ Alge Fugt & De-age

Perfekt sensommer/efterårs behandling. Huden trænger til ekstra fugt og pleje ovenpå en skøn, solrig sommer!

Fugtende De-age behandling, der beroliger stresset, tør hud og virker opstrammende. Masken er lavet primært på alger, og er spækket med vitaminer og antioxidanter, der virker foryngende. Indeholder også Hyaluronsyre, der fungerer som en "fugtmagnet" i huden, og har en De-age effekt på huden.

Skøn behandling til alle hudtyper.

Normal pris kr. 495,-

Kalahari™ Honeybush Fugt boost

Fugt ansigtsbehandling til den tørre hud. Er rig på Jojoba olie, Shea butter og Rasmarin olie, der tilsammen booster hudens fugtbalance og genopbyggger hudens egen barriere. Det ultimative fugt boost, der giver liv og glød til den tørre hud.

Perfekt behandling til at starte et forløb op med. Genopbyg huden og dens barriere, før der behandles og forebygges!

Pris Kr. 495,-

Kalahari™ Vitamin C De-age

Ultra opstrammende og foryngende de-age behandling, der stimulerer kollagen produktionen og giver huden liv og glød igen. Reducerer store porer, er antioxiderende, med en genopbyggende og nærende effekt. Et energi BOOST til alle hudtyper!
Ved køb af en valgfri serum efter behandling, medfølger en C vitamin ampul, til vedligehold/øgning af resultat.

Pris Kr. 550,-
Inkl. Hals/de´collete´ Kr. 595,-

Kalahari™ Relax-Wellnes

Denne behandling er for dig der bare vil forkæles! Du får først rens og eksfoliering af huden. Derefter en afslappende ansigts massage, og en lækker maske tilpasset til din hud. Mens masken virker får du en mini-manicure og let hånd massage. Afsluttende får du 20 min. med effektiv beroligende lysterapi. En time med ren afslapning og forkælelse...

Pris Kr. 650,-

Kalahari™ Syre + Vitamin C KOMBI

Eksfolierende De-age behandling. Øger cellefornyelsen, eksfolierer i dybden og forfiner hudens struktur. Kombineres med Vitamin C behandling, der stimulerer kollagen produktionen og giver huden liv og glød igen. Er synligt opstrammende og foryngende. Giver reduktion af store porer, er antioxiderende, med en genopbyggende og nærende effekt.

Pris Kr. 645,-

Kalahari™ Syre

Foryngende, eksfolierende De-age behandling. Øger cellefornyelsen, eksfolierer i dybden og forfiner hudens struktur. Huden efterlades klar og sund og forynget. Jeg anvender mandelsyre eller glykolsyre, efter hudtype. Ikke velegnet til sensitiv hud. 

Pris Kr. 495,-


Kalahari™ Teenager + Lysterapi

Perfekt til konfirmanden!
Individuel behandling, hvor jeg tilrettelægger et forløb efter tilstand af huden. I forhold til akne, inflammation, rødme mm.

Indeholder efterfølgende lysterapi, med helende og beroligende effekt, der er med til at opretholde balancen i huden.

Pris Kr. 495,-

Kalahari™ Vitamin E Repair

I denne behandling har jeg fokus på Vitamin E. Vitamin E øger det antioxidante forsvar i huden, beskytter og reparerer, og forstærker hudens egen produktion af kollagen. Vitamin E forebygger for tidlig ældning og holder din hud super fugtet, frisk og smidig!
Ved køb af Kalahari Nourishing Face & Neck Mask, får du en Vitamin E ampul med GRATIS til at blande i din maske. Så du kan give din hud en lækker Vitamin E kur derhjemme.
Pris Kr. 495,- 

Alle behandlinger kan med fordel laves som kurforløb - og jeg anbefaler generelt mellem 3-5 behandlinger med ca. 1 uges mellemrum. Derefter går man over på vedligeholdelse af resultaterne, hvor jeg anbefaler en behandling ca. hver 6-8 uge. Du kan mixe dit kurforløb med forskellige behandlinger - vi designer sammen forløbet til dig og din huds behov.

Her ses FØR/EFTER billeder efter kun 1 Kalahari Vitamin C behandling.

Nedefor ses FØR/EFTER billeder på et kurforløb på 5 behandlinger. 4 Vitamin C behandlinger og 1 Honeybush Fugt Boost - alle kombineret med lysterapi.

Se de forskellige behandlinger og priser her.